Saavuta vihreä ja hiilimaton koti!

Saavuta vihreä ja hiilimaton koti!

Hiilidioksidi on tärkein kasvihuonekaasu, joka muodostuu joka kerta, kun fossiiliset polttoaineet poltetaan sähkön tuottamiseksi. Se on tärkein tekijä, joka edistää maailmanlaajuista ilmastonmuutosta tai ilmaston lämpenemistä, millä voi olla kielteisiä vaikutuksia planeetalle.

Hiilidioksidi on vaarallinen ihmisten terveydelle, pääasiassa nuorten ja vanhusten keskuudessa. Paljon epäpuhtauksia tai epäpuhtauksia vapauttavat fossiiliset polttoaineet ilmaan. Useat luonnon järjestelmät vaikuttavat alueelliseen ilmastonmuutokseen, lähinnä lämpötilan muutokseen. Joitakin jäätyneitä järviä ja puroja on jo olemassa.

Ilmastonmuutoksen pahinta lopputulosta voidaan silti estää, jos ihmiset alkavat toimia kasvihuonekaasujen tuotannon vähentämiseksi. Kontaminaatio, jonka energian käyttö kuljettaa ilmaan, vaikuttaa merkittävästi ja lopputulos voi olla tuhoisaa. Hyvä asia on, että ihmisillä on edelleen mahdollisuus välttää nämä vahingolliset tulokset toimimalla nopeasti ja päättäväisesti. Voidaan tehdä kotiin hiilivapaa ottamalla konkreettinen teko, joka auttaa ylläpitämään voimakkaita ympäristöjä tulevaisuuteen.

Asunnon omistajat voivat käyttää hiililaskentaa, joka voisi auttaa heitä määrittämään kodin nykyisen hiilidioksidituotannon ja jäljittää minkä tahansa keinon, jonka he haluavat saavuttaa olemasta hiilivapaata, korvaamaan hehkulamput muuttamalla jokapäiväisiä tottumuksiaan hiilijalanjäljen hävittämiseksi kokonaan Siirtymällä puhtaaseen sähköön tai ostamaan puhtaita energiahyvityksiä.

Hahmotellaan viisi tehokkainta tapaa, joiden avulla hiilidioksidipäästöttömän kodin voi saavuttaa.

Ensinnäkin, leikkaa oma kodin sähkön käyttö. Termostaatin laskeminen vain muutamalla asteen celsiusasteella voisi auttaa säästämään talon omistajan polttoainelaskelmasta vuosittain yllättävää kymmentä prosenttia. Aseta kotiin hiilivapaata lisäämällä eristys ja estäen muutamia turhauttavia luonnoksia.

Toiseksi, ajattele siirtymistä vihreään sähköön. Vihreä ja puhdas sähkö tuotetaan uusiutuvista lähteistä, kuten tuulesta, vesivoimasta ja aurinkovoimasta. Kuuma suihkukuumentimen muuntaminen aurinkokuumavesisuihkulle poistaa lähes 200 000 kiloa hiiltä koko suihkukaasun olemassaolon ajan.

Kolmanneksi, käytä energiaa säästävää lamppua. Moderni korkean suorituskyvyn hehkulamppuja on saatavana kaikenkokoisina ja muodoltaan, mukaan lukien vanhanaikainen polttimon tarkat jäljitelmät. Jokainen energiaa säästävä hehkulamppu voi auttaa talon omistajaa säästämään vähintään sata kilogrammaa hiilidioksidia.

Neljänneksi määritä, kuinka paljon sähköä käytät ja aloitat sähkön säästämisen. Kun olet oppinut tuntemaan sähkön käytön, sammutat muutaman valon, televisiot ja muut laitteet, joita ei käytetä. Jokainen kuumennusöljyn gallona kuluttaa noin kaksikymmentäkaksi kiloa hiilidioksidia ja suuri osa sähkönkäytöstä herättää hiilidioksidin vapauttamista voimalaitoksilla, jotka polttavat öljyä, kaasua ja hiiltä. Sähkön käytön vähentäminen sammuttamalla elektroniset laitteet voi auttaa sinua säästämään vähintään 250 kiloa hiilidioksidia vuodessa.

Lopuksi saat ympäristöystävällisen auton. Tyhjentynyt hiili tarkoittaa tyhjentynyttä hintaa kaikissa mielessä. Kun ostat tai vuokraat auton, muista valita yksi hiilidioksidipäästöistä. Hybridiauton ajo voi auttaa vähentämään hiilijalanjälkeä noin 450 000 puntaa auton elämässä.