Kokoontuminen tuulivoiman sähköenergian kotiin

Kokoontuminen tuulivoiman sähköenergian kotiin

Mining tuulienergiaa kykyä koota oma tuuliturbiini voi toimittaa kotisi ylimääräisen sähkön toimittaa kaikki sähkölaitteet ja työkalut. Kun nykyinen taloudellinen epävakaus ja kustannukset ovat toistuvasti nousussa, etsimällä keinoja vähentää tarvittavia laskuja on tullut äärimmäisen tärkeäksi. Kuitenkin ennen kuin aloitat oman rakenteen rakentamisen, tässä on vain muutamia tekijöitä, joista haluat miettiä.

Ennen kuin on liian innoissaan ja alkaa ostaa tuulimylly, on varmasti joitakin kriittisesti välttämättömiä kysymyksiä olennaisen ymmärtää. Ensinnäkin tarvitset optimaalisen tuulen nopeuden, joka on vähintään 10-14 kilometriä tunnissa. Tämän ei pitäisi olla valinta. Jos sinulla ei ole tätä kurssia jatkuvasti, sinulla ei ole tuuligeneraattoria. Jos haluat selvittää, täyttääkö sijaintisi nämä vaatimukset, tarkista kotisääkäri, valtion virastot ja lentokentät. Tarvitset syvällisen tuulenmittauksen varmistaaksesi, että sinulla on sopiva paikka tuulivoiman keräämiseen. Päinvastoin, vaikka säännöllinen tuulennopeus ei ole hyvä koko vuoden, tämä generaattori voi silti olla hyödyllinen voimavara. Siksi … kevät- ja talvikuukausina se on tuulisempaa kuin kesä- ja syksykaudet. Näiden kausien aikana voit käyttää tätä järjestelmää taloudellisena energianlähteenä.

Pääasiallinen asia, jonka tarvitsisit rakentaa oman tuulivoiman generaattori on itse asiassa olla suunnitelma siitä, miten tuulimatto pitäisi näyttää. Mallin pitäisi antaa sinulle tietoa myös siitä, mitä komponentteja tarvitset rakentaaksesi oman tuulivoiman generaattoriasi ja tarvittavien materiaalien määrän. Internet on paras tapa etsiä oikeaa piirustusta, joka voi auttaa sinua aloittamaan rakentamalla oman tuulivoiman generaattori. Sinäkin voit puhua kotimaiselle ympäristöviranomaiselle selvittääkseen, voisivatko heillä tarjota sinulle suunnitelman, joka helpottaa sinua rakentamaan yksittäisen tuulivoimajärjestelmän. Koska tuulienergia on yksi monista vaihtoehtoisista voimalaitoksista, joita ympäristönsuojeluelimet vakuuttavat ja sellaisenaan, heidän pitäisi mielellään auttaa sinua pyynnöstäsi.

Tee-itse-tuuligeneraattorijärjestelmien rakentaminen on melko yksinkertaista. Se voitaisiin tehdä jopa kotona. Tämä on todella kontaminoitumatonta tekniikkaa, jolla voimme tehokkaasti luoda sähköä kotona. Se laskee kuukausittain energialaskuja. Tuulimylly voidaan sijoittaa lähelle asuinpaikkaa, jossa on voimakasta tuulta.

 

Tässä kuvataan tuulivoimajärjestelmän perustamiseen tarvittavat osat:

  1. Tuulen tarttumisraudat.
  2. tuuliturbiini turbiinin tukemiseen.
  3. Sähköntuottaja.
  4. Sopiva paikka tuulivoimajärjestelmän asennukseen.

Seuraava tekijä, jonka on ajateltava, ennen kuin rakennat yksittäisen tuuliturbiinin, on muistaa rakentaa se lähestymistavalla, joka pystyy kohtaamaan tuulen kumpi tahansa tavalla. Muista, että tuuli muuttaa tietysti tiettyinä päivinä. Jotta pystyt maksimoimaan juuri rakennettu tuulivoiman generaattori, tuulivoiman generaattori on rakennettava niin, että se seuraa, missä tuuli puhaltaa joka hetki.